Äärelläsi verkkokauppa toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot ja maksutavat Verkkokaupan tuotteita myy:

Äärelläsi/Tmi Erja-Riitta Savolainen

y-tunnus 1448846-5

Erja-Riitta Niskanen

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Mikäli et löydä etsimääsi tuotetta voit ottaa yhteyttä Erja-Riitta Niskanen +358400127134 tai erjariitta.niskanen@aarellasi.fi

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan osoitteesta https://holvi.com/shop/aarellasi ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

MAKSUTAVAT

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: verkkopankit: Nordea, Osuuspankki, Säästöpankit, Aktia, Handelsbanken, S-Pankki, Danske Bank sekä luottokorteilla.
TOIMITUSAIKA Tilaus lähtee postin kuljetettavaksi 2-8 arkipäivää tilauksen saapumisesta ellei tuotteessa toisin mainita. Pidätämme oikeuden jälkitoimituksiin. Kiireellisissä tilauksissa, ota yhteyttä sähköpostilla.

TOIMITUSTAPA JA TOIMITUSKULUT

Postikulut sisältävät postikulut +pakkauskulut. Tuotteet toimitetaan postin kautta. Erikoistilanteissa matkahuollon kautta.
VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautusoikeus ei koske tilaus- eikä räätälöityjä tuotteita, ellei näin ole erikseen sovittu.

ONGELMATILANTEET KULJETUKSESSA SEKÄ VIALLISTEN TUOTTEIDEN OSALTA.

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen erjariitta.niskanen@aarellasi.fi
Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos lähetys on vioittunut kuljetuksessa, on siitä tehtävä välittömästi reklamaatio postille.
MUUTA Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Äärelläsi käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Lehtolassa 1.4.2020 Äärelläsi/ Tmi Erja-Riitta Savolainen

Kauppias

Äärelläsi verkkokauppa
erjariitta.niskanen@aarellasi.fi
http://www.äärelläsi.fi
Y-tunnus: 148846-5
ALV-numero: FI1488465